Palvelut

Uudistuotanto

Toteutamme rakennushankkeet asiakkaiden tarpeiden mukaan joko kokonaisvaltaisena rakennushankkeena aina piirustuspöydältä sisäänmuuttoon asti tai jonkin osa-alueen projektista.

Saneeraus

Teemme myös kotien ja julkisten tilojen remontointeja ja muutostöitä. Hoidamme kokonaisvaltaisesti niin suuret saneerauskohteet kuin pienemmätkin kodin remontit.

Sähkö

Palveluihimme kuuluvat yhteistyökumppaniemme kautta laadukkaat sähköalan asennukset urakan kokoon katsomatta, sähkösuunnitelmat ja kuntotarkastukset.

LVI

Yhteistyökumppaniemme avulla järjestämme kätevästi myös esimerkiksi viemärilinjojen, lämpöjohtojen, käyttövesiputkien- ja ilmanvaihtoasennukset uudiskohteissa sekä vanhojen kohteiden perusparannukset.

Suunnittelu

Kaikki lähtee hyvästä suunnittelusta ja sinun toiveistasi. Kumppaneinamme ovat alan kokeneet ammattilaiset suunnittelemassa sinulle juuri toiveitasi vastaavan kodin. Arkkitehti-, rakenne-, ja sisustussuunnitelmat hoituvat kaikki vaivattomasti meidän kauttamme.

Projektinjohto

Niin pienissä kuin suurissakin rakennushankkeissa on tärkeää pysyä aikataulussa, budjetissa ja laatuvaatimuksissa. Projektin johto hoidetaan meillä järjestelmällisellä tarkkuudella ja vakaalla ammattitaidolla.